Μια σπουδαία έκδοση

November 6, 2007

Μια σπουδαία έκδοση κυκλοφορεί αυτό τον μήνα στα περιπτερα και στα κιόσκια εφημεριδοπωλών.

Πρόκειται για το 75ο τεύχος της σειράς “πολεμικές μονογραφίες” με τον τίτλο ΕΟΚΑ.Ο κύριος Παντελής Καρύκας παρουσιάζει σε 80 σελίδες την ιστορία της οργάνωσης και εστιάζει στις ιστορίες των ηρώων της που θυσιάστηκαν για την Ένωση.

Ο αντικειμενικός σκοπός δεν είναι η διαφήμιση ενός προϊόντος.Ο αντικειμενικός σκοπός είναι η αναγνώριση μιας προσπάθειας όχι μονο να μην ξεχαστούν  τα ιδανικά και οι ήρωες αλλα και να μάθουν οι νέοι μας την ιστορία των συμπατριωτών τους και του τόπου τους.

Πρόκειται για γνωστούς και αγνωστους ήρωες για τους οποιους σχεδόν κανεις πλέον δεν μιλάει.Ούτε  γίνεται μνεία γι αυτούς στα σχολεία ή στα πανεπιστήμια .

Μονο συγκίνηση και θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει η εξιστόρηση της δράσης τόσων νέων ανθρώπων αλλα και ο μαρτυρικός τους θάνατος από τους καταπιεστές.Μονο δέος μπορεί να προκαλέσουν οι φωτογραφίες τόσων μαρτύρων του Ελληνισμού.

Από τον “μικρό ήρωα”,τον 7 χρονο Δημητράκη Δημητριάδη,έως τον σταυραετό του Μαχαιρά,Γρηγορη Αυξεντίου.Ένα πάνθεον λησμονημένων ηρώων που αξίζει να υπάρχει στο σπίτι κάθε Έλληνα πατριώτη ώστε η μνήμη τους να παραμείνει αιώνια.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον κύριο Παντελή Καρύκα και στις εκδόσεις defence media.Το κόστος μικρό(5 ευρώ)για την αξία του έργου.

Advertisements
%d bloggers like this: