Παυλόπουλος…

November 9, 2007

“Πολιτική της Ελλάδας είναι η νομιμοποίηση κάθε μετανάστη αρκεί να είναι δυνατή η πιστοποίηση της ταυτότητάς του και της ημερομηνίας εισόδου του υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλος στο περιθώριο του χθεσινού Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις Βρυξέλλες, που αποφάσισε την επέκταση της ισχύος της συνθήκης Σένγκεν σε εννέα νέα κράτη- μέλη της Ενωσης.

Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα «παίρνει το ρίσκο» της μαζικής νομιμοποίησης, καθώς αντιλαμβάνεται ότι τα οφέλη της μετανάστευσης υπερτερούν των όποιων μειονεκτημάτων της.”


(www.kathimerini.gr 9/11/2007)

Ώστε η εγκληματικότητα,η μείωση του εισοδήματος κυρίως των ανειδίκευτων συμπατριωτών μας,η μετατροπή περιοχών σε τριτοκοσμικά γκέτο,η επιστροφή ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί από την χώρα μας καθώς και πιθανές μελλοντικές διεκδικήσεις εις βάρος της πατρίδος μας,δεν είναι τίποτα μπροστά στα κέρδη των τραπεζών και των μεγαλοεργολάβων.

Δείγμα του πως οι εκπρόσωποι της Δημοκρατίας σέβονται τις επιθυμίες του λαού που στην τελική ανάλυση είναι αυτός που υπομένει την λαθρομετανάστευση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί το ποια είναι τα κριτήρια για την νομιμοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη.

Η εξακρίβωση της ταυτότητας του και η ημερομηνία εισόδου του στην χώρα.

Δεν αφορά τον κύριο Παυλόπουλο το αν είναι φορέας μεταδοτικών ασθενειών για παράδειγμα.Για ποινικό μητρώο ούτε λόγος να γίνεται…

Ο κύριος Παυλόπουλος άλλωστε,δεν πρέπει να έχει γείτονα αλβανό…

Επίσης,το πρόσφατο “ξεσπάθωμα” μελών της κυβέρνησης καθώς και του φιλικού προς αυτήν τύπου,αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από σταχτη στα ματια του Ελληνικού λαου και μικροπολιτική κίνηση που αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση της ρητορικής του ΛΑOΣ.

Advertisements
%d bloggers like this: