Πρώτη μούρη ο Αλαβάνος στα σκοπιανά ΜΜΕ.

November 12, 2007

Tο αξιολογότατο πατριωτικό blog hellenicrevenge.blogspot.com (βλέπε link στη στήλη blogroll) κάνει αναφορά στις αντιδράσεις του σκοπιανού τύπου σχετικά με την επίσκεψη του αρχηγού της πέμπτης φάλαγγας στο σκοπιανό κρατίδιο.

Μεταφέρουμε από το hellenicrevenge.blogspot.com :

Από το Βήμα της Κυριακής διαβάζουμε:

“Δημοσιότητα από τα ΜΜΕ

Οι συναντήσεις του κ. Αλαβάνου είχαν μεγάλη δημοσιότητα στα σκοπιανά ΜΜΕ. Οι μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες του γειτονικού κράτους αφιέρωσαν πρωτοσέλιδα άρθρα στις δηλώσεις του και δημοσίευσαν φωτογραφίες της συνάντησής του με τον κ. Τσερβενκόφσκι.

Η εφημερίδα «Ντνέβνικ» («Ημερησία») είχε τίτλο «Ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνασπισμού με μήνυμα στα Σκόπια. Το όνομα δεν είναι εμπόδιο για φιλικό διάλογο».

Η «Ουτρίνσκι Βέσνικ» («Πρωινή Εφημερίδα») με τίτλο «Η Ελλάδα δεν συμβάλλει στη σταθερότητα της περιοχής» είχε εκτενές ρεπορτάζ για τις δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Λονδίνο και στο Βερολίνο, το οποίο συμπληρωνόταν από την κάλυψη της επίσκεψης Αλαβάνου με το σχόλιο ότι «είναι ενθαρρυντικό το γεγονός πως όλοι οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό».

Παρόμοιους τίτλους είχαν και οι εφημερίδες «Βεστ» («Είδηση») και «Βέτσερ» («Βραδινή») με τίτλους όπως «Το όνομα δεν αποτελεί εμπόδιο για φιλία», «Ηρθα να συζητήσουμε φιλικά, να αποκαταστήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης σαν καλοί γείτονες», «Δεν χρειάζεται να ορθώνουμε τείχη αλλά να στήνουμε γέφυρες». Μεγάλη κάλυψη υπήρξε και από την τηλεόραση.

Τα περισσότερα έντυπα ανέφεραν τον πρόεδρο του ΣΥΝ ως «Αλέξανδρο Αλαβάνο» και τόνιζαν το γεγονός ότι είναι επικεφαλής του 4ου κόμματος στην Ελληνική Βουλή με 14 βουλευτές και ότι είναι ο πρώτος έλληνας πολιτικός που τους επισκέπτεται από το 2004. “

Και φυσικό είναι να τον έχουν πρώτη μούρη αν θυμηθούμε αυτό

Advertisements
%d bloggers like this: