Ακόμα μία αλητεία της Αριστεράς που δεν πρέπει να απαντηθεί

December 8, 2007

φωτογραφία σε κανονικό μέγεθος

Oταν πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό στο Πανελλήνιο,το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Αρχιεπίσκοπός μας,υπήρξαν δύο ειδών αντιδράσεις.

Η μία αφορούσε την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και χαρακτηριζόταν από συγκινητικές ευχές για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου.
Λόγια και πράξεις αγάπης που σκοπό είχαν να δώσουν λίγη ακόμα δύναμη στον ασθενή.
Αντίδραση ανθρωπιάς λοιπόν από την μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.

Η δεύτερη αντίδραση προήλθε από κάποιες τάξεις της Αριστεράς.
Σε γνωστές ιστοσελίδες αναρτήθηκαν σχόλια γεμάτα ύβρεις και κατάρες για τον Αρχιεπίσκοπο.
Τις τελευταίες δε ημερες,κυκλοφόρησε και αφίσα που πληροφορεί για το “χαρμόσυνο” νέο.
Κήρυγμα μισους λοιπόν από μία μερίδα της Αριστεράς.
Η επίσημη Αριστερά,παρά τις επίσημες ευχές της,ουδέποτε καταδίκασε αυτά τα φαινόμενα.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπέπεσαν στην αντίληψη της αν και θεωρούμε δύσκολο να συνέβη κάτι τέτοιο,μιας και τέτοιου είδους ιστοσελίδες διαφημίζονται σε ιστοσελίδες νεολαίας κόμματος της Αριστεράς.

Τις τελευταίες όμως ημέρες ξέσπασε και μια φημολογία η οποία αφορά την κατάσταση της υγείας του Αλέκου Αλαβάνου.
Θα μπορούσε κάποιος μνησίκακος να σκεφτεί ότι αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ανταποδοθεί η αλητεία η οποια παρατηρήθηκε εναντίον του Αρχιεπισκόπου.
Και μάλιστα να ανταποδοθεί αυτή η αλητεία,απέναντι σε ένα πρόσωπο που στήριξε τις ακραίες αντικοινωνικές τάσεις και βίαιες τάσεις της Αριστεράς.Γιατί κακά τα ψέμματα,αυτό έκανε ο Αλέκος Αλαβάνος και το κόμμα του.

Oμως ο Eλληνας πατριώτης,ο Eλληνας πολίτης που πιστεύει στα ιδανικά του Ελληνισμού,ΔΕΝ είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει την αλητεία που έχει επιλέξει να ακολουθεί η Αριστερά.
Ευχόμενοι να μην ισχύει η φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την υγεία του Αλέκου Αλαβάνου (όσο κι αν μας είναι απεχθείς οι ιδέες του),καλούμε τόσο τον ίδιο όσο και τους σκεπτόμενους Αριστερούς να αναλογιστούν τις ευθύνες τους σχετικά με την ενίσχυση και στήριξη ενός χώρου που δηλητηριάζει την κοινωνία μας.

Απέναντι στην αλητεία,οι Eλληνες πρέπει να αντιπαρατάξουν το HΘΟΣ !

Advertisements
%d bloggers like this: