“Προσέξτε καλά τρακόσιοι της Βουλής,Εθνική Αντίσταση είμαστε εμείς”

December 9, 2007

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία διαμαρτυρίας ανένταχτων πατριωτών στους δρόμους της Αθήνας,το Σάββατο 8/12/2007.Μακριά από κόμματα και οργανώσεις του πολιτικού κατεστημένου

Συγχαρητήρια σε όσους ένωσαν τις φωνές τους εναντια στο ξεπούλημα της Ιερής Μακεδονίας μας καθώς και στους διοργανωτές της πορείας και ιδιαιτερα στην εφημερίδα “Στόχος”.

Τέλος να σημειώσουμε ότι όπως ήταν φυσικό,ούτε γι αυτήν την κινητοποίηση έκαναν λόγο τα “Ελληνικά” ΜΜΕ.Αφού κατάφεραν να “εξαφανίσουν” την κινητοποποιηση 40.000 ομογενών μας στην Αυστραλία για την Μακεδονία μας,θεωρείται παιχνιδάκι το να “εξαφανίσουν” και την χθεσινή πορεία.

Από την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης εφημερίδος (link στο Blogroll) αντιγράφουμε :

Κοντά στους 1500 ασυμβίβαστους Πατριώτες, σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις, ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ, έδωσαν βροντερό παρών στο κέντρο της Αθήνας, προειδοποιόντας άπαντες πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ για την Μακεδονία δεν θα γίνει ανεκτός και πως οι αντιδράσεις που θα προκληθούν από μιά τέτοια απόφαση, θα είναι σφοδρές και μη αναμενόμενες.

Με συνθήματα ιδιαίτερα σκληρά και καυστικά ξεκίνησαν την πορεία στις 8 το βράδυ από την πλατεία Κολοκοτρώνη και διασχίζοντας την Σταδίου, το Σύνταγμα, την Φιλελλήνων, την Βασ.Αμαλίας και την Βασ. Σοφίας, κατέληξαν στο μνημείο των πεσόντων Μακεδονομάχων μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών, στην συμβολή της Βασ. Σοφίας με τη Ρηγίλλης.

“Ακούστε το καλά, σε κάθε προδοσία, μπουρλότο θα σας βάζουμε σε σπίτια και γραφεία”, “Πουτ… Νέα Τάξη, κοντεύει να χαράξει, ο ήλιος της Βεργίνας, θα βγεί και θα σε κάψει”, “Ποτέ – Ποτέ – Ποτέ δεν είν’ αργά, να πάρουμε τα Σκόπια και όλο το Βορρά”, “Βουλγάροι και τούρκοι, ακούστε το καλά, ο Γρίβας αναστήθηκε, μαζί με το Μελά”, “Ευρώπη, ΝΑΤΟ, Αμερική και Σία, εδώ δεν είναι Γιουγκοσλαβία”, “Μοναστήρι – Γευγελή, γή Ελληνική”, “Αγώνας στην πράξη, γ… τη Νέα Τάξη”, “Προδότες συνωμότες και Νεοταξικοί, στις αποθήκες έχουμε χιλιόμετρα σχοινί”, “Προσέξτε καλά τρακόσιοι της Βουλής, Εθνική Αντίσταση είμαστε εμείς” κ.α.

Οι πρώτες φωτογραφίες “αδικούν” τον όγκο της πορείας ο οποίος θα καταδειχθεί πλήρως τις προσεχείς μέρες και μετά την επεξεργασία των βίντεο. Χαρακτηριστική η απουσία των προσκυνημένων και ξεπουλημένων συνεργατών της Νέας Τάξης, ΜΜΕ, τα οποία στολίστηκαν ιδιαιτέρως από τους Πατριώτες με το σύνθημα “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”…

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αυτοοργανωσεων του Πατριωτικού Κινήματος και η συντριπτική παρουσία “πιτσιρικάδων” που έδωσαν έντονο παλμό και δυναμισμό στην πορεία, δείχνοντας το μέλλον της αληθινής ανατροπής του κατεστημένου και ξενοκίνητου συστήματος.

Advertisements
%d bloggers like this: