Η καταπίεση των ΒορειοHπειρωτών συνεχίζεται.

December 10, 2007

Η προσπάθεια των αλβανών να υφαρπάξουν τις περιουσίες των Αδερφών μας ΒορειοHπειρωτών,συνεχίζεται αμείωτη.
Νέο κρούσμα η προσπάθεια νοθείας εκ μέρους τους σε εκλογές κοινότητας της Χειμάρας.
Διαβάζουμε από την ελευθεροτυπία :

“Χειμαρριώτες διαμαρτύρονται για εκλογική νοθεία”

“Παρατυπίες, βία και νοθεία στις τοπικές εκλογές στο Κηπαρό της Χειμάρρας καταγγέλλει η Ενωση Χειμαρριωτών.
Την περασμένη Παρασκευή είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή των τοπικών εκλογών για την ανάδειξη δημογέροντα στο χωριό Κηπαρό. Σύμφωνα με την Ενωση Χειμαρριωτών, δύο από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, απόντος του προέδρου, ο οποίος είναι ο δήμαρχος Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος, έφτασαν στον χώρο της ψηφοφορίας δύο ώρες πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης και ζήτησαν να αρχίσει αμέσως η ψηφοφορία. Επιπλέον, ζήτησαν να δημιουργηθεί και δεύτερο εκλογικό τμήμα αντί του προβλεπόμενου ενός. Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζουν, έγινε προσπάθεια νοθείας και άσκησης βίας που κατέληξε στον ξυλοδαρμό ενός κατοίκου, του Αλέξανδρου Γκούμα, «από τραμπούκο του αλβανικού παρακράτους και συνεργάτη των αρχών, με την ανοχή των αστυνομικών οργάνων».

Διευκρινίζουν ότι «μπροστά στη γενική κατακραυγή των κατοίκων για όσα συνέβαιναν, τα δύο μέλη της επιτροπής, που είχαν στόχο την εκλογή του υποψηφίου που επέλεξε η αλβανική πλευρά, αποχώρησαν, καθιστώντας τη συνέχεια της ψηφοφορίας αδύνατη». Προσθέτουν ότι το Κηπαρό είναι χωριό με όμορφη παραλία «και αποτελεί στόχο των Αλβανών η αρπαγή της γης από τους κατοίκους. Για τον λόγο αυτόν χρειάζονταν έναν συνεργάσιμο, στα σχέδιά τους, δημογέροντα»”.

άρθρο ελευθεροτυπίας

Κάθε παρατηρητής της κατάστασης στη Βόρειο Ήπειρο δεν μπορεί παρά να φτάσει στο ίδιο συμπέρασμα.
Η προσπάθεια των αλβανών να υφαρπάξουν τις Ελληνικές περιουσίες,είναι ένα μέρος της προσπάθειας τους να εξαφανίσουν τους Βορειοηπειρώτες από τις πατρογονικές τους εστίες.
Από την γη που εδώ και χιλιάδες χρονια,καταφέρνουν ακόμα να διατηρούν Ελληνική.
Την εικόνα συμπληρώνουν,επιθέσεις εναντίων μελών της Ελληνικής κοινότητας,κατεδαφίσεις οικιών,εποικισμός,νοθεία σε εκλογές.

Και η Ελληνική αντίδραση ;
ευχολόγια και τόνωση της αλβανικής οικονομίας με την ανοχή στην παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων αλβανών λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
Επίσης δεν προκαλεί καμια πλέον κατάπληξη το γεγονός της αποσιώπησης της κατάστασης από τα “Ελληνικά” ΜΜΕ.

Χρέος κάθε Eλληνα να μην ξεχνά την Βόρειο Ήπειρο.
Η ανάδειξη τέτοιων θεμάτων επιβάλλεται γιατί συνεισφέρει στην προσπάθεια για ευημερία των υπόδουλων αδερφών μας !

Βόρειος Ήπειρος εκπέμπει SOS

Advertisements
%d bloggers like this: