Ο δήθεν ανθρωπισμός,ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων.

January 16, 2008

Σε άρθρο της ελευθεροτυπίας διαβάζουμε την απαίτηση μιας κάποιας “Εθνικής” Επιτροπής για τα δικαιώματα του Ανθρώπο, να διευρυνθεί το καθεστώς περίθαλψης στους λαθρομετανάστες έτσι ώστε η περίθαλψη που προσφέρεται στα έκτακτα περιστατικά,να μην σταματα στην σταθεροποίηση της υγείας του ασθενούς αλλα να συνεχίζεται μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του με ότι αυτό συνεπάγεται (δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για όσο διάστημα χρειαστεί δηλαδή).

Επίσης,η συγκεκριμένη επιτροπή απαιτεί να καλύπτεται από τα δημόσια νοσοκομεία και ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος των λαθρομεταναστών και να κατοχυρωθεί η ιατρική παρακολούθηση και πρόσβαση των εγκύων σε ιατρικά κέντρα (τόσο κατά την εγκυμοσύνη όσο και κατά τη διάρκεια του τοκετού και της λοχείας).

Με λίγα λόγια, οι συγκεκριμένοι,απαιτούν από τον Έλληνα φορολογούμενο να επωμιστεί πλήρως την αποκατάσταση της υγείας των λαθρομεταναστών τη στιγμή που ο ίδιος οφείλει να πληρώνει τα ασφαλιστικά του ταμεία για να έχει περίθαλψη και φαρμακευτική κάλυψη.
Για να μην μιλήσουμε για τους Eλληνες ανασφάλιστους…

Αν αυτή η απαίτηση δεν είναι ρατσιστική εις βάρος του Eλληνα φορολογούμενου τότε τι είναι ;
Ιδιαίτερα όταν ο Eλληνας φορολογούμενος ταλανίζεται από τις ελλείψεις σε προσωπικό καθώς και από προβλήματα υποδομών σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη επιτροπή καθώς και οι λοιποί “ανθρωπιστές”,βλέπουν ως ανθρώπους ΜΟΝΟ τους λαθρομετανάστες.
Φυσικά και ο Eλληνας έχει τη χρησιμότητα του για αυτούς :
Να βάζει το χέρι στην τσέπη…

Advertisements
%d bloggers like this: