Απαγόρευσαν τα Ίμια

February 2, 2008

Σήμερα όλοι οι Eλληνες έγιναν μάρτυρες πρωτοφανών καταστάσεων που προκαλούν όχι πλέον προβληματισμό αλλα αηδία.
Φαίνεται ότι η απόδοση τιμών στους Hρωες που έπεσαν για την ελευθερία της πατρίδος δεν είναι κάτι κατακριτέο μονο από την Ανθελληνική Αριστερά αλλα και από το ίδιο το Ελληνικό Κράτος…

Η προγραμματισμένη και ΝOΜΙΜΗ εκδήλωση των Ελλήνων Εθνικιστών υπέρ της μνήμης των πεσόντων αξιωματικών στα Ιμια,έγινε στόχος των γνωστών Αριστερών Αλητών (που ανήκουν ΚΑΙ στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά αλλα ΚΑΙ στην κοινοβουλευτική Αριστερά),οι οποίοι προσπάθησαν διά της βίας και επιτιθέμενοι με τσεκούρια,πριόνια και βόμβες μολότοφ να την εμποδίσουν.

Αφού η Αριστερή Αλητεία πήρε την απάντηση που της άξιζε,τελικά το ίδιο το κράτος αποφάσισε να απαγορεύσει μια ΝOΜΙΜΗ συγκέντωση της οποιας το “έγκλημα” ήταν ότι προσπάθησε να ΑΜΥΝΘΕI.

Να τονίσουμε ότι την βίαιη επίθεση εναντίον μιας ΝOΜΙΜΗΣ συγκέντρωσης υποστήριζαν και μέλη της ΟΛΜΕ.Τέτοιοι άνθρωποι υποτίθεται ότι θα μάθουν γράμματα στα παιδιά μας…

Η υπεύθυνη για την διοργάνωση της συγκέντρωσης των Εθνικιστών,Επιτροπή Μνήμης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

Απαγόρευσαν τα Ίμια

• Στην χώρα όπου ο πρωθυπουργός της καταθέτει στεφάνι στον Κεμάλ και κάνει κουμπαριές με τούρκους…
• Αφού ηττήθηκε το παρακράτος των αναρχικών και λοιπών …επαναστατών, έστειλαν το επίσημο Κράτος.
• Εισαγγελική Απαγόρευση της Πορείας των Εθνικιστών!

Μία Εθνική Συγκέντρωση που τελείται τα τελευταία 12 χρόνια, χωρίς να σημειωθεί ποτέ το παραμικρό επεισόδιο, στάθηκε η αφορμή να ενωθούν ακόμα μία φορά οι «δημοκρατικές» δυνάμεις της χώρας. Αναρχικοί, αριστεριστές, συνδικάτα, αντιρατσιστικές οργανώσεις μέχρι και …κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό να κάνουν πράξη αυτό που ανακοίνωναν μέρες ολόκληρες μέσω δελτίων τύπου: «Κρεμάλα στους Φασίστες».

Επιχείρησαν μάλιστα να επιτεθούν με κάθε λογής δολοφονικό μέσο κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, όμως αν και πολυάριθμοι αποδείχθηκαν ακόμα μία φορά… λίγοι… πολύ λίγοι.
Οι Εθνικιστές όπως αναφέραμε από το πρωί, κράτησαν με πειθαρχία τον έλεγχο της κατάστασης, την ώρα που οι …επαναστάτες των μεγάλων κοινωνικών αγώνων (…) εκτόνωναν την θλιβερή τους ΗΤΤΑ απέναντι στα ΜΑΤ στα Προπύλαια.

Τρέχοντας από το σημείο όπου θα έστηναν τις κρεμάλες τους οι αιμοδιψείς «αντιφασίστες», δεν μπόρεσαν ούτε τα …εργαλεία να μαζέψουν και όπως θα δείτε στα τηλεοπτικά πλάνα, τα κοντάρια και τα κουρελόπανα του μαρξιστικού υπόκοσμου, ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει η μάζα των δύστυχων «αντι-εξουσιαστών», μπόρεσε όμως να ολοκληρώσει το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ. Με Εισαγγελική Απόφαση, ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ την αποψινή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα Ίμια και έτσι τώρα μπορούν περήφανα οι γενναίοι «αντιφασίστες» να ομιλούν για την μεγάλη τους «νίκη».

Η δημοκρατία όπως αυτοί την εννοούν, έδειξε το αληθινό της πρόσωπο. Όχι απέναντί μας, καθώς έχουμε αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιες απαγορεύσεις, αλλά απέναντι στην Ελληνική Ιστορία η οποία έγραψε σήμερα ότι μπορούμε ως Έθνος να τιμούμε τον Σφαγέα του Ελληνισμού με στεφάνια, αλλά ότι οι Πατριώτες δεν έχουν δικαίωμα να καταθέσουν στεφάνι προς Τιμήν των Μεγάλων Νεκρών της Ελλάδας.

Σήμερα ηττήθηκε το παρακράτος.
Αύριο θα έρθει και η σειρά των Αφεντικών του.

Advertisements
%d bloggers like this: