Η δικαίωση του Χριστόδουλου.

February 4, 2008

Ο Ελληνικός λαός δικαιώνει τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν στον τύπο της Kυριακής.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν διαπιστώνεται η πλήρης αναντιστοιχία απόψεων μεταξύ του Ελληνικού λαου και ενός κυκλώματος που πολέμησε και μίσησε τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο.

Αντιγράφουμε άρθρο του in.gr :

Σε έρευνα της MRB για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων (76,1%) θεωρεί ότι το έργο του νέου Αρχιεπισκόπου θα πρέπει να ακολουθήσει την κατεύθυνση που ακολούθησε το έργο του μακαριστού Χριστοδούλου.

Αντίστοιχα μεγάλα είναι τα ποσοστά εκείνων που θεωρούν ότι η πορεία της Εκκλησίας τα τελευταία δέκα χρόνια είναι προς τη σωστή κατεύθυνση (70,4%) και ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να εκφράζει την προτίμησή της για τον καταλληλότερο υποψήφιο (79,9%).

Αντίστοιχα είναι τα ευρήματα έρευνας της Rass για το Παρόν, όπου με μεγάλα ποσοστά οι ερωτηθέντες προκρίνουν ένα «φανερά παρεμβατικό Αρχιεπίσκοπο στα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα», ο οποίος «να πιστεύει στην προώθηση της ζωντανής και μαχόμενης εκκλησίας» και θα έχει καλές σχέσεις με το Πατριαρχείο.

Advertisements
%d bloggers like this: