Να γιατί τους ενοχλούσε ο Χριστόδουλος

February 22, 2008

Η -μέχρι τώρα- απουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου από τον σχολιασμό των σχετικών με τα Εθνικά μας θέματα γεγονότων,χαρακτηρίζεται “προσεκτική στάση” από τα παπαγαλάκια του ενδοτισμού,από τους πεμπτοφαλαγγίτες της ελευθεροτυπίας.
Αντίθετα,οι ίδιοι πεμπτοφαλαγγίτες πάντα,χαρακτηρίζουν “ιερό παραλήρημα” τις σκέψεις άλλων Mητροπολιτών που κάνουν λόγο για τη Βόρειο Hπειρο και για άρνηση οποιουδήποτε ονόματος για τους σκοπιανούς που θα εμπεριέχει τον ορο Μακεδονία.
Εύκολα μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης ότι συγκεκριμένοι κύκλοι δεν επιθυμούν μια Εκκλησία με λόγο στα Εθνικά θέματα.
Γι’ αυτό άλλωστε πολέμησαν τόσο χυδαία τον Μακαριστό Χριστόδουλο και γι’ αυτό τώρα βαφτίζουν την απουσία του Ιερώνυμου “προσεκτική στάση”…
Αν κάποτε και με την Βοήθεια του Θεού,αξιωθεί και ο νυν Αρχιεπίσκοπος να εκφράσει τις ανησυχίες των Ελλήνων αναφορικά με τα Eθνικά μας θέματα,να είμαστε όλοι σίγουροι ότι το ίδιο χυδαία θα πολεμηθεί και αυτός.
Δυστυχώς όμως το υμνολόγιο όσων έχουν μειωμένη εθνική συνείδηση προς τον Αρχιεπίσκοπο,δεν μας κάνει τόσο αισιόδοξους ως προς το ενδεχόμενο να γίνει το ίδιο μαχητικός με τον Μακαριστό Χριστόδουλο…
Μια Εκκλησια φιμωμένη ήταν ο στόχος τους.
Ας προσευχηθούμε όλοι μας,ο καλός Θεός της Ελλάδος να χαλάσει τα σχέδια τους και να δείξει το δρόμο σε όλους τους ιεράρχες μας.
Τα λίγα φωτεινά παραδείγματα που ήδη υπάρχουν,μας γεμίζουν κουράγιο.
Oμως πρέπει να βρούν μιμητές !

Εδώ θα διαβάσετε το κείμενο των πεμπτοφαλαγγιτών με το χυδαίο σχολιασμό εναντίον των τριών Μητροπολιτών.

Advertisements
%d bloggers like this: