Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡIΩΝ

March 7, 2008

Το συλλαλητήριο του ιδρύματος “Ιων Δραγούμης” και η συγκέντρωση των Μακεδονικών οργανώσεων στο Αλεξάνδρειο,λοιδωρήθηκαν και εκ των προτέρων και εκ των υστέρων.
Αντικειμενικός σκοπός της λοιδορίας των τεσσάρων ενδοτικών κομμάτων ήταν αφ ενός να μην υπάρξει μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο και αφ ετέρου να μην έχει εμβέλεια το μήνυμα που θα μεταδοθεί από τις εκδηλώσεις αυτές προς την Ελληνική κοινωνία.
Απέτυχαν !
Ως προς την συμμετοχή,δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά.Είδαμε πολύ κόσμο και στις δύο εκδηλώσεις παρά τον πόλεμο που δέχτηκαν από το πολιτικο τετρακομματικό ενδοτικό κατεστημένο και τα διαπλεκόμενα με αυτό ΜΜΕ.

Ως προς το μήνυμα,ας δούμε μια δήλωση της Κοντολίζας Ράις στη χθεσινή άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ στην έδρα του ΝΑΤΟ όπως μεταφέρεται από την ελευθεροτυπία :
“Η ίδια η Αμερικανίδα υπουργός είπε στους ομολόγους της ότι «δεν πρέπει να εξωθήσουμε την Ελλάδα σε πολιτική αυτοκτονία»… Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο μετέδωσε την εν λόγω δήλωση, επικαλούμενο ΝΑΤΟϊκό διπλωμάτη που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του, η Κοντολίζα Ράις εννοούσε την ανάγκη αποφυγής άσκησης πιέσεων κατά της ελληνικής κυβέρνησης, διότι σε περίπτωση που η τελευταία «ξεφουσκώσει» στο θέμα του βέτο, θα υπάρξουν εθνικιστικές και αντιΝΑΤΟϊκές αντιδράσεις στην Ελλάδα”

Γίνεται αντιληπτό και στον πλέον αφελή ότι τα συλλαλητήρια κατάφεραν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια των Ελλήνων αναφορικά με τις εξελίξεις στο σκοπιανό πρόβλημα.
Η κάθετη άρνηση στην σύνθετη ονομασία,όπως εκφράζεται και από τις δημοσκοπήσεις αλλά και από τα συλλαλητήρια,αναγκάζει τους πάντες να δεχθούν ότι ήδη υπάρχει διάσταση ανάμεσα στα τέσσερα ενδοτικά κόμματα και στην Ελληνική κοινωνία και να κατανοήσουν ότι γι αυτά δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά του να υπεραμύνονται -έστω και με κόστος- υπέρ του ντροπιαστικού συμβιβασμού στο θέμα του ονόματος.
Αναγκάζει τους προστάτες των σκοπιανών να μειώσουν τις πιέσεις προς την Ελληνική πλευρά ώστε το τετρακομματικό και αρεστό σε αυτούς κατεστημένο να αναπνεύσει και να μην κινδυνεύσει από “εθνικιστικές αντιδράσεις” !
Εδώ επιβάλλεται να υπενθυμίσουμε ότι “εθνικιστικές κραυγές” χαρακτηρίστηκαν τόσο τα συλλαλητήρια όσο και οι παρεμβάσεις εναντίον της σύνθετης ονομασίας.
Είναι δε σίγουρο ότι δεν υπολογίζουν καν τις αντινατοικές κορώνες κάποιων γραφικών απολιθωμάτων της ιστορίας που εκφράζονται από το ΚΚ και τον ΣYPIZA.
Σίγουρα η αποδοχή τος ρωσικής πολιτικής εκ μέρους της Ελληνικής κοινωνίας είναι ένα γεγονός που υπολογίζουν πολύ περισσότερο από ένα στείρο καταγγελτικό λόγο όπως αυτός εκφράζεται από την αριστερά.

Oπως και να έχει,πλέον αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι Eλληνες που κατέβηκαν στους δρόμους δεν πέρασαν απαρατήρητοι ούτε θεωρήθηκαν αμελητέα ποσότητα όπως βάλθηκαν να μας πείσουν οι ενδοτικοί πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ.
Χρέος μας ,η συνέχεια του αγώνα.
Για να καταλάβουν όλοι ότι σύνθετη ονομασία σημαίνει ξεπούλημα των ιερών και οσίων του Eθνους.
Σημαίνει προδοσία.
Και πάντοτε οι προδότες πληρώνουν το κόστος !

Υγ : Ας γίνει κατανοητό ότι κανένα συλλαλητήριο για τα εθνικά θέματα δεν έβλαψε την χώρα.
Την χώρα την έβλαψε ο ενδοτισμός όσων στα λόγια έκαναν εμπάργκο και στην πράξη έκλειναν τα μάτια στο λαθρεμπόριο πετρελαιου.
Αυτών που έστελναν κρατικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στα σκόπια μιλώντας για οικονομική άλωση ενώ στην ουσία ενδυνάμωναν την οικονομία των σκοπίων.
Την χώρα την έβλαψαν οι ψοφοδεείς ενδοτικοί που υπέγραφαν άχρηστες ενδιάμεσες συμφωνίες και όχι οι πατριώτες που ζητούσαν αυστηρή πολιτική.
Τα σκόπια τα αναγνώρισαν 120 χώρες όχι την εποχή των συλλαλητηρίων αλλά την εποχή της ενδιάμεσης συμφωνίας και της “οικονομικής διείσδυσης” .

Advertisements
%d bloggers like this: