Η Ελλάδα που αντιστέκεται δίνει βροντερό παρών !

March 26, 2008

Η ημέρα της εθνικής επετείου,ήταν διδακτική για όλους μας.Αποδείχτηκε ότι τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα και ότι όσο και αν κάποιοι διεθνιστές προσπαθούν να διαλύσουν κάθε στοιχείο τόνωσης της εθνικής ενότητος τόσο θα βρίσκουν σε τοίχο.

Μικρά παιδιά από την Θεσσαλονίκη,παρήλασαν στους ακριτικούς Ευζώνους.Παρά τις υστερικές αντιδράσεις κάποιων αριστερίστικων κύκλων,η τοπική κοινωνία ενθουσιασμένη απέδειξε ότι ο μέσος Eλληνας του μόχθου ακόμα αντέχει και δεν παύει να αγωνίζεται εναντίον των εθνομηδενιστών.Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους δάσκαλους των παιδιών (αυτοί είναι πραγματικοί δάσκαλοι που τιμούν το λειτούργημα τους) καθώς και στους γονείς τους,που φροντίζουν να μεγαλώσουν παιδιά με αρχές !

Την ίδια στιγμή,πάλι νέοι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη,διατράνωσαν την αντίθεση τους στο προδοτικό παζάρεμα του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας! Με συνθήματα,μαθητές και έφεδροι καταδρομείς ενώ παρήλαυναν μπροστά από τους επισήμους,είπαν ένα βροντερό OΧΙ στο ξεπούλημα του ονόματος και υπενθύμισαν ότι στη νεολαία μας η φλόγα της αγάπης για την πατρίδα καίει ακόμα !

Και προς μεγάλη έκπληξη πολλών (έκπληξη για όσους έχουν επίγνωση της κατάντιας του κράτους της μεταπολίτευσης),στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών, το “μακεδονία ξακουστή” ήχησε πολλές φορές από τις μπάντες των ενόπλων δυνάμεων !Ελπίζουμε και ευχόμαστε μόνο,να μην επρόκειτο για επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης.

Φυσικά,τέτοιες ημερες,τα εθνομηδενιστικά τρωκτικά φροντίζουν να προκαλέσουν όσο περισσότερο μπορούν το κοινό αίσθημα των Ελλήνων.Δεν ένιωσαν άλλωστε ποτέ τους αγάπη και σεβασμό για το Eθνος και τις Θυσίες του. Είδαμε λοιπόν τους πεμπτοφαλαγγίτες του ΣYΡΙΖΑ αντί αυτή τη φορα να ξαναβγάλουν τα γνωστά εμετικά λογύδρια υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων,να δίνουν το παρόν σε αυτές ώστε να μαζέψουν υπογραφές ουσιαστικά υπέρ των μικροκομματικών παιχνιδιών τους.Ευτυχώς κάποιοι από τους παριστάμενους δεν αδιαφόρησαν απλώς αλλά φρόντισαν να αντιδράσουν και σε αυτή την πρόκληση.

Τελευταία αφήσαμε την επίθεση κάποιων θρασύδειλων αλητών,προστατευόμενων του ΣYΡΙΖΑ ,σε τράπεζα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα,πλην της καταστροφής της τράπεζας,να υπάρξει και καταστροφή για το διπλανό σε αυτή περίπτερο.Η ζημιά για τον συμπολίτη μας,σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου,ανέρχεται στις 60.ooo ευρώ.Μήπως οι σύντροφοι του Bούτση (αναρχικός,υιός στελέχους του ΣYΡΙΖΑ,συλληφθείς επ αυτοφώρω για ληστεία τραπέζης) θα πληρώσουν τις ζημιες ; Μήπως ενδιαφέρονται για τον μέσο Eλληνα ;Πολύ αμφιβάλλουμε…Η απάντηση του ιδιοκτήτη του περιπτέρου ανέδειξε το πόσο αποξενωμένη είναι από την κοινωνία μας,η αλητεία των αναρχικών.“Θα ξαναπαλέψω και θα ξανασταθώ στα πόδια μου” είπε ο συμπολίτης μας. Αυτή είναι η Ελλάδα που αντιστέκεται και δίνει βροντερά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Οι εθνομηδενιστές και η αναρχική αλητεία,δεν περνάνε !

Advertisements
%d bloggers like this: