H εθνική μας βλακεία …

April 15, 2008

Σίγουρα όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή “αθέατος κόσμος” του Κώστα Χαρδαβέλλα την Tρίτη 15/04/2008,με βάση τις παρατηρήσεις του παρουσιαστή της,θα πείστηκαν ότι οι νεοέλληνες είναι ο πιο ηλίθιος λαός που πάτησε ποτέ στον πλανήτη.

Θέμα της εκπομπής,οι διεκδικήσεις περιουσιών στην Ελλάδα από σκοπιανούς καθώς και η κοινή δράση της δήθεν τουρκικης και μακεδονικής μειονότητας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Στα διάφορα λοιπόν ρεπορτάζ αυτής της εκπομπής είδαμε σλαβόφωνους σε ακριτικές περιοχές της πατρίδος μας να δηλώνουν Eλληνες πολίτες,μακεδονικής καταγωγής δε.
Να δηλώνουν καταπιεσμένοι από το Ελληνικό κράτος επειδή τα παιδιά τους δεν δουλεύουν στο δημόσιο.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας υιοθετώντας πλήρως τις καταγγελίες αυτών των 3-4 ανθρώπων που εμφανίστηκαν στα ρεπορτάζ,έκανε λόγο για “απίστευτη βλακεία” της Ελλάδος που με αυτό τον τρόπο σπρώχνει αυτούς τους ανθρώπους στην αγκαλιά των σκοπίων.Aγνοεί προφανώς ο δημοσιογράφος αυτός ότι ο ηγέτης του Ουράνιου Tόξου ΕΡΓAΖΕΤΑΙ στο Ελληνικό Δημόσιο και φυσικά κάτι τέτοιο δεν τον εμπόδισε να λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί και να δηλώνει “μακεδόνας”.

Το επάγγελμα του ηγέτη του Ουράνιου Τόξου επιβεβαίωσε σε παρέμβαση του και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης,ο οποίος αφού είπε σωστά μεν ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος,δεν είναι απόγονοι των αρχαίων μακεδόνων αυτοί οι άνθρωποι,δήλωσε το απίστευτο ότι οι συμμορίτες σλαβικής καταγωγής που διέφυγαν μετά το τέλος του συμμοριτοπολέμου στις κομμουνιστικές χώρες,πρέπει να γυρίσουν πίσω (και άρα να τους αποδοθεί ξανά η Ελληνική υπηκοότητα) !
Να γυρίσουν πίσω δηλαδή αυτοί επάνω στους οποίους βασίζεται η σκοπιανή αλυτρωτική προπαγάνδα και που σε τελική ανάλυση πολέμησαν με στόχο τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος.
Κάτι που τους αναγνώριζε και ο ηγέτης του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης και που σε περίπτωση νίκης των συμμοριτών δήλωνε πρόθυμος στην 5η ολομέλεια να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του σλαβομακεδονικού λαού (όλα αυτά εις βάρος της εδαφικής μας ακεραιότητας προφανώς) !

Είδαμε μάλιστα και ένα ρεπορτάζ,στο οποίο μια ηλικιωμένη σλάβα των σκοπίων,συμμορίτισσα και μέλος της ΣΝΟΦ,δήλωνε απερίφραστα ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να της αναγνωρίσει το Ελληνικό κράτος ότι είναι Μακεδόνισσα !!!!
Και επειδή δήλωσε η συγκεκριμένη γυναίκα ότι “πολέμησε εναντίον του φασισμού”,ο απεσταλμένος της εκπομπής θεώρησε σωστό να πει το αμίμητο “εσείς πολεμήσατε υπέρ της Ελλάδος” !!!
Ευτυχώς υπήρχε ο Χρήστος Γούδης,πρόεδρος του ιστιτούτου “Ιων Δραγούμης” που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις αντεθνικές δραστηριότητες της οργάνωσης της συγκεκριμένης γυναίκας που εμφανιζόταν σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ως αδίκως διωγμένη από την Ελλάδα !

Αυτά τα αυτοκαταστροφικά που είδαμε σε εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης δεν τα αποδίδουμε σε κάποια ύποπτη στάση του Κώστα Χαρδαβέλλα,ούτε αμφισβητούμε τον πατριωτισμό του.
Πιστεύουμε όμως ότι οι ιδεοληψίες του τον παρέσυραν σε αυτά τα απίστευτα λάθη.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή είδαμε και ένα άλλο απίστευτο.
Αξιωματικός της Πολεμικής μας Αεροπορίας,το 1985,παρακολούθησε στην ΕΡΤ εκπομπή η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφραζε τις σλαβικές απόψεις σχετικά με την Μακεδονία,το “μακεδονικό έθνος” κλπ.
Ο εν λόγω αξιωματικός θεώρησε καθήκον του να υποβάλλει αναφορά στο ΓΕΑ και να διαμαρτυρηθεί για το αντεθνικό περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής καθώς και για την προβολή της από την δημόσια τηλεόραση.
Τι συνέπεια είχε αυτή του η ενέργεια ;
και αποστρατεύτηκε !
Ανώτερος αξιωματικός που παρακολούθησε μαζί με τον καταγγέλλοντα την εκπομπή,σχολίασε ότι “δεν λέει κάτι το κακό” !

Αυτών των ανθρώπων τον πατριωτισμό αμφισβητούμε !

Advertisements
%d bloggers like this: