Κρίση ειλικρίνειας ;

April 21, 2008

Γίνονται τέτοια πράγματα ; Και όμως γίνονται…
Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε στο δελτίο ειδήσεων του alter,δυο πολιτικούς που κατά καιρούς έχουν καταφερθεί εναντίον των “ακραίων” και “φανατικών”,να δηλώνουν ότι η Ελλάς είναι περικυκλωμένη από χώρες-παραγωγούς ναρκωτικών και χωρίς κανένα πρόλημα να ονοματίζουν την αλβανία,τα σκόπια, και το κοσσυφοπέδιο.
Οι δυο αυτοί πολιτικοί ήταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος της ΝΔ και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης του ΠΑΣΟΚ.
Ο τελευταίος,ούτε λίγο,ούτε πολύ, δήλωσε ότι η Ελλάδα δέχεται επίθεση από αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών,οι οποίοι -όπως είπε χαρακτηριστικά- έχουν γεμίσει τον τόπο !
Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν με αφορμή την επικίνδυνη για την κοινωνία τοποθέτηση του αλέξη τσίπρα υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς !

Πολύ σωστή λοιπόν η παρατήρηση των δυο πολιτικών σχετικά με τον ρόλο των αλβανών και των λοιπών γειτόνων,οι οποίοι έχουν παράδοση στην ακραία παραβατικότητα.
Μία απορία όμως παραμένει :
Αφού οι αλβανοί έμποροι ναρκωτικών έχουν γεμίσει τον τόπο,γιατί η πολιτεία δεν γίνεται πιο αυστηρή στα θέματα της λαθρομετανάστευσης και της φύλαξης των συνόρων ;

Αναφορικά με το θέμα της αποποινικοποίησης του χασίς,πρέπει να τονιστεί η κατηγορηματική άρνηση του ΚΚ ως προς αυτό το ενδεχόμενο.
Συγχαρητήρια !

Advertisements
%d bloggers like this: