Κάποιες σκέψεις με αφορμή τη νέα επίθεση σε αστυνομικό τμήμα.

May 16, 2008

Μετά και τη νέα επίθεση των αλητών της αριστεράς σε αστυνομικό τμήμα στο αιγάλεω,και με αφορμή την αντιμετώπιση του θέματος από τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ,πρέπει επιτέλους να ειπωθούν κάποια πράγματα με το όνομα τους.

Κάποιοι δημοσιογράφοι,έθιξαν το θέμα της πλημμελούς στελέχωσης της αστυνομίας που -όπως υποστηρίζουν – έχει επιπτώσεις και στην φύλαξη των αστυνομικών τμημάτων.
Oντως η πλημμελής στελέχωση έχει επιπτώσεις στην επιχειρησιακή ικανότητα της αστυνομίας και είναι ένας παράγοντας ο οποίος συντελεί στην εδραίωση κλίματος ανασφάλειας στους πολίτες.
Αυτή όμως είναι η μισή αλήθεια.

Κανείς δεν λέει ότι για να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους αιφνιδιαστικές επιθέσεις χρειάζονται πρωτίστως αστυνομικοί που “δεν θα έχουν δεμένα τα χέρια” από το νομικό πλαίσιο,που δεν θα περιμένουν να αρχίσουν να καίγονται ζωντανοί η να νιώσουν τα πυρά στο σώμα τους (γιατί έχουμε και επιθέσεις με κανονικά πυρά σε αστυνομικά τμήματα) για να αντιδράσουν πυροβολώντας στον …αέρα !
50 αστυνομικοί που δεν μπορούν να αντιδράσουν,που φοβούνται να αντιδράσουν γιατί την επομένη θα κανιβαλλιστούν από τα ΜΜΕ και τους κοινοβουλευτικούς προστάτες των αλητών,είναι πιο αναποτελεσματικοί από 3 αστυνομικούς που ξέρουν ότι έχουν το δικαίωμα να πυροβολήσουν οποιονδήποτε τολμήσει να επιτεθεί στους ίδιους, σε AT,σε περιπολικό,σε οποιοδήποτε φυλασσόμενο στόχο…

Είναι λοιπόν οφθαλμοφανές ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση ώστε να λυθούν τα χέρια των αστυνομικών,οι οποίοι έχουν φτάσει στο σημείο να είναι κινούμενοι στόχοι χωρίς δικαίωμα αυτοάμυνας!
Είναι επίσης προφανές ότι χρειάζεται πολιτική βούληση ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο που θα λύσει τα χερια της αστυνομίας και θα της επιτρέψει να προχωρήσει στην εξάρθρωση των ομάδων της αριστεράς που με κάθε αφορμή επιτίθονται σε AT,σε δημόσιους οργανισμούς, λεηλατούν και ρημάζουν τα κέντρα των πόλεων,τα πανεπιστήμια,τις περιουσίες των πολιτών.

Υπάρχει όμως η διάθεση να υπάρξει πολιτική βούληση ;
Ασφαλώς όχι και ας μην κοροϊδευόμαστε.
Είναι γνωστό σε όλους ότι οι εγκληματίες αυτοί δρουν υπό την προστασία των κομμάτων της αριστεράς.
Μιας αριστεράς που δεν έχει αποκηρύξει ποτέ τη βία,δεν έχει αποκηρύξει ποτέ το βίαιο παρελθόν της.
Οποιος άλλος πολιτικός σχηματισμός τολμήσει να ζητήσει μέτρα που θα μπορούν να περιορίσουν τη δράση αυτών των ομάδων,θα προσκρούσει στην άρνηση των κομματων της αριστεράς.
Το προσωπείο των “ατομικών δικαιωμάτων” θα χρησιμοποιηθεί από την αριστερά ώστε από τη μία να φτάσει σε κάποια μικροκομματικά οφέλη,και από την άλλη να προστατεύσει τον εγκληματικό της βραχίονα που της είναι απαραίτητος ώστε να κυριαρχήσει ιδεολογικά.
Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας,προφανώς θα διστάσουν ακόμα μία φορα να συγκρουστούν με αυτή την κατάσταση ώστε να μην κατηγορηθούν από το πανίσχυρο αριστερό δημοσιογραφικό κατεστημένο, και πληρώσουν το όποιο πολιτικό κόστος.

Η Ελληνική Aστυνομία λοιπόν, είναι όμηρος ενός πολιτικού παιχνιδιού και δυστυχώς δεν υπάρχει φως στο τούνελ διαφυγής.
Το μέλλον για τον Eλληνα πολίτη θα είναι μια από τα ίδια.
Θα νιώθει ανασφαλής,θα βλέπει ότι η αστυνομία αδυνατεί να προστατεύσει τον ίδιο της τον εαυτό,και θα συνεχίσει να βλέπει τους δημοσιογράφους να χτυπάνε το σαμάρι αντί τον γάιδαρο.

Οι δε αστυνομικοί,θα προτιμούν να εξευτελίζονται προκειμένου να “μην μπλέξουν”,”μην τους κάτσει η στραβή” και χάσουν τη δουλειά τους.
Εκ των υστέρων θα παπαγαλίζουν μια πολύ αληθινή αοριστολογία : μπορούμε αλλα δεν μας αφήνουν !
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Oσο για τους καθωσπρέπει δημοσιογράφους,έχουμε κάτι ακόμα να τους πούμε :

Δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι.

Αυτά τα καθάρματα έχουν ταυτότητα,έχουν ιστοσελίδες από τις οποίες διαφημίζουν τις δραστηριότητες τους και διοχετεύουν το μίσος προς την κοινωνία
Είναι αριστεροί αλήτες που έχουν γαλουχηθεί με τις αρχές της αριστεράς :
Τη βία και την κοινωνική αναταραχή !

Δεν είναι φτωχοί συμπολίτες μας αγανακτισμένοι από την ανέχεια,όπως σας βολεύει να τους παρουσιάζετε.
Αντιθέτως,είναι γόνοι καθωσπρέπει οικογενειών,ευκατάστατοι,άτομα που έχουν λυμμένα τα προβλήματα τους.
Η γενιά των 700 ευρώ,δεν έχει σχέση με αυτούς.
Η γενιά των 700 ευρώ είναι απασχολημένη.
ΔΟΥΛΕYΕΙ για ένα καλύτερο μέλλον,σε συνθήκες ασφαλειας.

Τα παραμύθια δεν περνάνε πλέον !

Advertisements
%d bloggers like this: