ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

October 2, 2008

Η ασυδοσία και η επίδειξη μίσους προς κάθε έκφραση υπέρ του Ελληνισμού εκ μέρους του κομμουνιστή Χριστόφια, συνεχίζεται.
Μετά από την υποστολή της Ελληνικής σημαίας στο μέγαρο του ΡΙΚ,μετά από την λογοκρισία τραγουδιών με στίχους του Ηρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη,ήρθε ακόμα ένα περιστατικό για να αποδείξει την κομμουνιστική νοοτροπία γενικότερα και του Χριστόφια ειδικότερα.

Αντιγράφουμε από την πολύ καλή πατριωτική εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος :

ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Στην χθεσινή παρέλαση προς τιμήν της “κυπριακής ανεξαρτησίας”, στην Λευκωσία, συνελήφθησαν περίπου 25 άτομα διότι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την επερχόμενη τουρκοποίηση του νησιού. Η ειρηνική εκδήλωση δεν ξεκίνησε αφού η αστυνομία του κομμουνιστή Χριστόφια συνελάμβανε οποιονδήποτε φορούσε… μπλουζάκι εθνικού περιεχομένου!
Στο χώρο της παρέλασης τα μέλη του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου διένειμαν στον κόσμο την προκήρυξη του Κ.Ε.Α. Αμέσως περικυκλώθηκαν από αστυνομικούς με πολιτικά, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. του Στροβόλου! Ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, δήλωσε πως συνελήφθησαν διότι μοίραζαν φυλλάδια «εθνικιστικού περιεχομένου». Προφανώς ο εθνικισμός θεωρείται αδίκημα για τον επικεφαλή αστυνομίας μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας!
Παράλληλα ένας από τους πλέον επιτυχημένους δικηγόρους της Κύπρου, ο οποίος έτρεξε προς βοήθεια των νεαρών κτυπήθηκε βάναυσα, από αστυνομικούς στο κεφάλι, τον σβέρκο και την κοιλιά. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Λευκωσίας, ο αγωνιστής δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον των συγκεκριμένων αστυνομικών.

Από την άλλη πλευρά ο βουλευτής Λεμεσού Ρίκος Ερωτοκρίτου δήλωσε πως η σύλληψη των νεαρών ήταν νομικά απαράδεκτη και η συμπεριφορά των αστυνομικών εξευτελιστική. Επίσης με την ιδιότητα του δικηγόρου θα υπερασπιστεί τους νεαρούς διότι αν και δεν κατηγορήθηκαν θα καταθέσουν μήνυση κατά του κράτους. Η πολιτική του Χριστόφια οδηγεί τον τόπο δεκαετίες πίσω, σε εποχές που τα μίση και τα πάθη ήταν έντονα.

πηγή: ellinikofos.blogspot.com

η προκήρυξη του ΚΕΑ που μοιράστηκε στην παρέλαση

Έλληνα της Κύπρου!
Σήμερα καλείσαι να γιορτάσεις την ημέρα της Κυπριακής Ανεξαρτησίας. Μίας ανεξαρτησίας η οποία ποτέ δεν υπήρξε διότι η Μεγάλη Βρετανία ουδέποτε εγκατέλειψε την Κύπρο. Συνεχίζει να ασκεί τον έλεγχο του Νησιού μας. μας. Όμως στον ένδοξο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-59, οι Έλληνες της Κύπρου πολέμησαν για ΕΝΩΣΗ με την ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και όχι για κολοβή «ανεξαρτησία».
Ωστόσο ακόμα κι αυτή, η κηδεμονευόμενη Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί το προστατευτικό κέλυφος του Κυπριακού Ελληνισμού. Γι’ αυτόν τον λόγο ο διεθνής σιωνισμός και τα Αγγλοτουρκικά συμφέροντα, από την επαύριον της ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, βυσσοδομώντας επιδιώκουν να την καταργήσουν. Οδήγησαν έτσι τα γεγονότα, ούτως ώστε σήμερα να συζητείται η δημιουργία ενός νέου «κράτους», προϊόν παρθενογένεσης, το οποίο θα αποτελεί τερατούργημα, προτεκτοράτο της Αγγλίας και Τουρκίας και αποστολή θα έχει την εξάλειψη του Ελληνικού στοιχείου (ιστορικό προηγούμενο Ίμβρος, Τένεδος, Κωνσταντινούπολη, Αλεξανδρέττα) και την παράδοση των πετρελαίων των νοτίων ακτών σε αγγλοτουρκικά χέρια.
Οι εχθροί του Ελληνισμού και της Κύπρου, έχουν λοιπόν πάρει τις αποφάσεις τους: Η Κυπριακή Δημοκρατία επειδή, στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων τους, και θα πρέπει οπωσδήποτε να καταργηθεί. Τα ξένα κέντρα αποφάσεων με τα εδώ προγεφυρώματα τους, μεθοδεύουν τον αφελληνισμό της Κύπρου. Στο όνομα της επαναπροσέγγισης επιχειρούν να απονευρώσουν την Ελληνική Παιδεία, για να πληγούν οι αντιστάσεις του λαού, ούτως ώστε να συναινέσει στα απεχθή σχέδια τους.
Η νομιμοποίηση της κατοχής, μέσω της προσφερόμενης «λύσης» της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας», μας φέρνει πολύ κοντά στο τελειωτικό μας πλήγμα. Η πλειοψηφία της ηγεσίας μας ταυτιζομένη με τους σχεδιασμούς του τουρκικού «συμβουλίου εθνικής ασφαλείας» το οποίο αποδέχθηκε ήδη το Σχέδιο Ανάν, ευνοεί μια τέτοια εξέλιξη, αποκαλώντας την «αδήριτη ανάγκη» και «οδυνηρό συμβιβασμό».

Αδελφέ Έλληνα,
Θα σου πουν για να σε πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη οδός, εκτός από αυτήν της υποταγής, και του «συνεταιρικού κράτους» με τους «τουρκοκύπριους». Θα σου πουν ότι κάθε μέρα που περνά, είναι εις βάρος της υπόθεσης μας. Θα σου πουν ότι η «επανένωση» της διζωνικής, όπως την εννοούν οι Τούρκοι, και οι σύμμαχοι τους θα φέρει ειρήνη και ευημερία στην Κύπρο. Θα σου πουν ότι όλοι όσοι αντιτίθενται στην ρατσιστική λύση της διζωνικής, είναι ακραίοι εθνικιστές. Όμως μόνο οι ηλίθιοι, και οι τυφλοσύρτες των κομμάτων μπορούν να πιστέψουν τέτοιους ισχυρισμούς. Οι θιασώτες αυτής της πολιτικής με τις συνεχείς υποχωρήσεις μας έχουν οδηγήσει στο σημερινό κατάντημα με τον πρόεδρο Χριστόφια να έχει αποδεχθεί τούρκο πρόεδρο και 50,000 εποίκους.

Αδελφέ μας,
Εάν ακόμη είσαι ζωντανός σήκω όρθιος, οργανώσου, αντιστάσου, αναλογίσου ότι εσύ θα σώσεις την πατρίδα. Ξεκίνα τώρα! Μην το αναβάλλεις! Αύριο θα είναι αργά! Μην τους αφήσεις να κλέψουν την πατρίδα των παιδιών σου.
Ακόμη δεν χάθηκαν όλα. Ενημερώσου, ενημέρωσε. Οργανώσου στις ομάδες αντίστασης. Ένωσε τις δυνάμεις σου μαζί μας. Να στήσουμε ένα τείχος Ελληνικής Αντίστασης, εμπόδιο στα σχέδια αφελληνισμού, και τουρκοποίησης της Κύπρου.
Η μεγάλη μέρα της Ανάστασης θα έρθει. Ο Ελληνισμός με σύμμαχο του το αναγεννημένο Ρωσικό Έθνος, θα παλέψει για να κόψει τα χέρια του αρπακτικού Τουρκικού κράτους. Μέχρι την Αγία εκείνη Μέρα ας κρατηθούμε ζωντανοί.

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (Κ.Ε.Α.)
29 Σεπτεμβρίου 2008

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: