Η εκδίκηση του ομοφυλόφιλου…

November 7, 2008

Αφού ο Γιωργάκης διέκοψε την συνεργασία του με τον γνωστό προκλητικό ομοφυλόφιλο Βαλλιανάτο με αφορμή την δημοσια και live τοποθέτηση του στο extra channel περί αναγνωρίσεως των Σκοπιων ως Μακεδονία και αναγνωρίσεως Μακεδονικής μειονότητας στην πατρίδα μας,ο εν λόγω ομοφυλόφιλος αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση του.

Σε σημερινές δηλώσεις του στο Alter και στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου,είπε ότι οι απόψεις του για τα παραπάνω θέματα ήταν γνωστές τόσο στον πρόεδρο του πασοκ όσο και σε ολόκληρο το πασοκ αφού τις είχε εκθέσει δημόσια σε ομιλία του το 2005 με αποτέλεσμα να εισπράξει το χειροκρότημα των συνέδρων του πασοκ !

Με θράσος χιλίων καρδιναλίων ο Βαλλιανάτος αποκάλυψε ότι η άποψη του είναι δημοσιευμένη και σε βιβλίο του,το οποίο ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου προτείνει προς ανάγνωση !

Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι η διακοπή της συνεργασίας τους δεν είναι αποτέλεσμα διάστασης απόψεων πάνω σε ευαίσθητα εθνικά θέματα αλλα τιμωρία για την δημόσια και live τοποθέτησή του μιας και δεν ήταν δυνατόν ούτε να διαψευστεί ούτε να αποσιωποιηθεί από τα ΜΜΕ και ούτε φυσικά να περάσει “στα ψιλά” !

Αν τέτοιου είδους καταστάσεις δεν είναι μυρωδιές υπονόμου και ορατά – ακόμα και στους τυφλούς – σημάδια σήψης των πολιτικάντηδων (μιας και επιλέγουν και εμπιστεύονται άτομα σαν τον Βαλλιανάτο για συνεργάτες),αναρωτιόμαστε τι είναι…

Ομοφυλόφιλοι επικοινωνιολόγοι,πολιτικάντηδες που ξέρουν και δεν ενοχλούνται,κονομάνε εις βάρος του Ελληνικού λαου την ίδια στιγμή που είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα ιερά και όσια αυτού του τόπου.

Ας τους χαίρονται αυτοί που τους ψηφίζουν…
Να είναι σίγουροι ότι το ίδιο χαρούμενοι είναι και οι πολιτικάντηδες που χειροκροτούν τις απόψεις του Βαλλιανάτου και του κάθε ομοφυλόφιλου…

Υγ : Κύριε Χατζηνικολάου καλέσατε τον Βαλλιανάτο για να σας σχολιάσει μια πολιτική υπόθεση και όχι για να πληροφορήσει το κοινό με ποιον βρισκόταν στο κρεββάτι του κάποια συγκεκριμένη στιγμή.
Εσείς εκτεθήκατε που δεν τον επαναφέρατε εις την τάξη.
Δεν είναι υποχρεωμένος ο τηλεθεατής ενός δελτίου ειδήσεων να υπομένει ούτε ένα δευτερόλεπτο τον οχετό του κάθε συμπλεγματικού…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: