Κάτω τα χέρια απ την αστυνομία !

March 13, 2009

Μετά και τη νέα ληστεία μετά φόνου στο κατάστημα “Γερμανός” στο Βύρωνα με θύμα μία υπάλληλο και θύτη έναν αλβανό εγκληματία,ανέλαβαν πάλι δράση οι γνωστοί δημόσιοι κατήγοροι των αστυνομικών.
Ξεσπάθωσαν πάλι οι δημοσιογράφοι και οι “ευαίσθητοι πολίτες” των εξαρχείων και της αριστεράς εναντίον του αστυνομικού επειδή “έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών”.
Κατά την γνώμη τους,την ζωή των πολιτών θέτει σε κίνδυνο η νόμιμη και αυτονόητη αντίδραση του αστυνομικού και όχι η απόπειρα ληστείας του ένοπλου αλβανού.
Οι ένοπλοι ληστές δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή κανενός !
Οι πολίτες κινδυνεύουν ΜΟΝΟ όταν η αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει να κάνει !

Αυτή είναι η λογική μιας κλίκας που με κάθε αφορμή δείχνει εμπάθεια εναντίον τόσο της αστυνομίας όσο και της έννοιας της έννομης τάξης.
Σύμφωνα με την λογική τους,οι αστυνομικοί δεν θα έπρεπε να συλλαμβάνουν τους ένοπλους εγκληματίες μέσα σε κατοικημένες περιοχές απλά και μόνο επειδή σε κατοικημένες περιοχές υπάρχουν πάντα αθώοι διερχόμενοι !
Θαυμάστε λογική !

Βέβαια,είναι αυτονόητο ότι όλες αυτές οι παρατηρήσεις εκπορεύονται από ιδεοληψίες εχθρικές προς την κοινωνική ειρήνη και την έννομη τάξη καθώς φυσικά και από μικροκομματικά συμφέροντα.

Αποτέλεσμα όμως είναι ο ευνουχισμός της αστυνομίας και η απονεύρωση των αστυνομικών που έχουν την υποχρέωση και το καθήκον να αντιδρούν και να καταστέλλουν κάθε παρανομία.

Εμείς από την πλευρά μας εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο θύμα του αλβανού εγκληματία και την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στους Eλληνες αστυνομικούς.
Αλίμονο αν κυριαρχήσουν οι αποκρουστικές και αντικοινωνικές ιδέες των ιδεολογικώς μειοψηφούντων στην κοινωνία αλλα πλειοψηφούντων στα γελοία ΜΜΕ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: