Κύπρος : Ο Ελληνισμός στο απόσπασμα…

January 12, 2010

Μετά την σύλληση του τάφου του ΕΘΝΑΡΧΗ Τάσσου Παπαδόπουλου και την εκ νέου βεβήλωσή του,μετά την βεβήλωση του τάφου του Σπύρου Κυπριανού,ο πατριωτικός κυπριακός Ελληνισμός,ο κυπριακός Ελληνισμός που αντιστέκεται και παλεύει για την διατήρηση της ελληνικής εθνικής του ταυτότητας απέναντι σε ξένους και δυστυχώς και ντόπιους παράγοντες,δέχτηκε ακόμα ένα πλήγμα : Την δολοφονία του Ανδρέα Χατζηκωστή…

Ο Ανδρέας Χατζηκωστής ήταν διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου ΔΙΑΣ και είχε στοχοποιηθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του από αξιωματούχους του ΟΗΕ εξαιτίας της εχθρικής τους στάσης τόσο απέναντι στο καταστρεπτικό για τον κυπριακό Ελληνισμό σχέδικο Ανάν,όσο και απέναντι στην ενδοτική πολιτική του κομμουνιστή Χριστόφια.
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί έπρεπε να βγεί από την μέση ένας σημαντικός παράγοντας που είχε την δυνατότητα να αφυπνίζει τους Έλληνες της Κύπρου και να επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις.

Για την αποκάλυψη της ταυτότητας του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του πατριώτη Αντη Χατζηκωστή δεν τρέφουμε ελπίδες.
Το πολύ πολύ να ξαναστοχοιποιηθούν από το καθεστώς του κομμουνιστή Χριστόφια κάποιοι Ελλαδίτες στρατιωτικοί.Οπως ακριβώς είχαν το θράσσος να κάνουν και στην περίπτωση της σύλλησης του τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου.
Για ευνόητους αντεθνικούς λόγους.
Αλλωστε δεν ειναι τυχαίο το ότι σε εκείνη την περίπτωση εξετάστηκαν και αναφέρθηκαν δημοσίως όλα τα σενάρια πλην αυτού που θέλει εμπλεκόμενους τους “αδελφούς Τούρκους” ή αυτού που θέλει εμπλεκόμενους κάποιους ντόπιους που δεν νιώθουν καθόλου Ελληνες (σε αντίθεση με τον Τάσσο).
Είπαμε,για τον κομμουνιστή Χριστόφια προείχε η στοχοποίση Ελλαδιτών…

Οπως βλέπουμε,ο Ελληνισμός της μεγαλονήσου δέχεται σοβαρά χτυπήματα.Στόχος ειναι η κάμψη της αγωνιστικής του διάθεσης μέσω της τρομοκρατίας.Στόχος είναι να τον καταφέρουν να υποκύψει και να αποδεχτεί νέα αντεθνικά σχέδια.
Τα χτυπήματα είναι και συμβολικά αλλά και ουσιαστικά όπως δυστυχώς αποδυκνείεται με τη δολοφονία του Ανδρέα.

Στην οικογένεια του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια και καλούμε τόσο την ίδια όσο και τους Ελληνες της Κύπρου να μην υποστείλουν τη σημαία του αγώνα.
Είναι ο μόνος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη του Ανδρέα Χατζηκωστή και του Τάσσου Παπαδόπουλου…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: