Ανθελληνική αριστερίστικη χούντα !

February 24, 2010

Χέρι χέρι λοιπόν,τα αποβράσματα της άκρας αριστεράς με το υπουργείο προστασίας του αριστερού κοπρίτη και πασών των λαθρομεταναστών εγκληματιών.
Ενας εσμός ανθελλήνων κυβερνά αυτή τη χώρα και κάθε μέρα που περνάει γίνεται και πιό ξεκάθαρο το τι πρέπει να περιμένουμε από αυτόν τον εθνικά επικίνδυνο θίασο.

Μετά τον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Παπαγεωργίου,οι δυνάμεις καταστολής του Χρυσοχοίδη,του Βούγια και της Αλ Σαλέχ,αποφάσισαν με το “έτσι θέλω” να προσαγάγουν δεκάδες πατριώτες επειδή -άκουσον άκουσον- τόλμησαν να θέλουν να συμμετάσχουν σε μία νόμιμη διαμαρτυρία των κατοίκων της πλατείας Αμερικής ενάντια στην γκετοποιήση της γειτονιάς τους.

Οι προσαγωγές αυτές,φυσικά,ήταν ένα μόνο μέρος της συνεργασίας του πασοκικού ανθελληνικού κράτους και του ακροαριστερού παρακράτους.
Η συνέχεια ήθελε τον εγκλωβισμό σε μία γωνία από τα ΜΑΤ όσων κατόρθωσαν να προσεγγίσουν την πλατεία,την απειλή σύλληψης άλλων υπόπτων για πατριωτικά φρονήματα που προσπαθούσαν να φτάσουν σε αυτήν αλλά και το πράσινο φως στους παρακρατικούς των εξαρχείων να κάνουν και αντισυγκέντρωση,και πορεία στους δρόμους της κυψέλης,και φυσικά να ξυλοκοπήσουν και κάποιους μεμονωμένους πατριώτες (όπως παινεύονται μέσω της γνωστής παρακρατικής ιστοσελίδας που διατηρούν με έξοδα του ελληνικού λαού στο δίκτυο του πολυτεχνείου).
Συλλήψεις ; Μηδέν.
Προσαγωγές ; Μηδέν.

Οι μόνοι επικίνδυνοι για τα σχέδια του ανθελληνικού συρφετού που κυβερνά αυτόν τον τόπο,είναι ξανά οι πατριώτες.
Αυτοί που διαμαρτύρονται για τον αποικισμό της χώρας από εκατομμύρια παρανόμους αλλοδαπούς,αυτοί που δεν αντέχουν να βλέπουν τις γειτονιές τους να καταντούν γκέτο και να θυμίζουν καμπούλ (κύριε υπουργέ προστασίας του αριστερού κοπρίτη και πασών των λαθρομεταναστών εγκληματιών).

Σύμμαχοι στα σχέδια αυτά ; Τα “παιδιά” (ενίοτε και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ) με τις μολότοφ που αφήνονται ελεύθερα μετά από παρέμβαση του Βούγια,τα “παιδιά” που μπορούν ελεύθερα να κάνουν όσες αντισυγκεντρώσεις θέλουν χωρίς να φοβούνται οτι θα έχουν την τύχη του Δημήτρη Παπαγεωργίου και των λοιπών πατριωτών της Πανόρμου.
Εχουν πλάτες και το διατυμπανίζουν…

Ανάμεσα στους σημερινούς προσαχθέντες είναι και ο εκδότης του στόχου,Σάββας Χατζηπαρασκευάς.
Ακόμα ένας άνθρωπος του πατριωτικού τύπου.
Η προσπάθεια φίμωσης και τρομοκρατίας ολοφάνερη…

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους προσαχθέντες πατριώτες και στους κατοίκους της πλατείας Αμερικής που επέλεξαν να αγωνιστούν για την γειτονιά τους.
Φτύνουμε στα μούτρα το ανθελληνικό κράτος και το εγκληματικό παρακάτος.

Ζητούμε από τους αναγνώστες του άρθρου να αναδείξουν (και) τα σημερινά γεγονότα.
Η πληροφόρηση είναι η αρχή της αντίστασης !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: