Νέα επίθεση “φιλίας” από τους αλβανούς στους Βορειοηπειρώτες…

August 25, 2010

Και η τρομοκρατία εις βάρος των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών συνεχίζεται.
Οι “φίλοι” μας αλβανοί,αυτοί που χάρη στην Ελλάδα ξέχασαν τι σημαίνει πείνα,συνεχίζουν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Αντιγράφουμε απο το defencenet.gr :

“Νέα εκφοβιστική επίθεση από ακραία αλβανικά εθνικιστικά στοιχεία στην Χιμάρα
25-08-2010 14:41:14
Τέταρτο περιστατικό εκφοβιστικής επίθεσης κατά μελών της ελληνική μειονότητας στην Αλβανία είχαμε το βράδυ της 24 Αυγούστου στην περιοχή Γωνία του Λιβαδιού Χιμάρας. Πιο συγκεκριμένα 4 άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με πινακίδες Τιράνων (TR7755N) μάρκας Φόλκς Βάγκεν – σκαραβαίος πυροβόλησαν τέσσερις ή πέντε φορές με κυνηγητική καραμπίνα έξω από την καφετέρια του μέλους του ΔΣ της Ένωσης Χιμαριωτών, Κοκαβέση Παντελη.

Το συγκεκριμένο στέλεχος της Ένωσης συμμετείχε στις ειρηνικές διαμαρτυρίες που πραγματοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα. Μπροστά στο ενδεχόμενο για νέες ταραχές η αλβανική Αστυνομία απέστειλε κλιμάκιο στο σημείο του συμβάντος στις μία τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου για τη συλλογή αποτυπωμάτων.

Σήμερα το πρωί η αλβανική Αστυνομία συνέλαβε δύο από τα άτομα που συμμετείχαν στο συμβάν οι οποίοι όπως αποδείχτηκε διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια πλησίον της εν λόγω καφετέριας. Μετά από έρευνα των αρχών ευρέθη και το όπλο του συμβάντος, το οποίο ανήκει στον πατέρα ενός εκ των δραστών, οι οποίοι σημειωτέον βρισκόντουσαν στην περιοχή για διακοπές.

Η κινητοποίηση των αρχών και η άμεση σχεδόν σύλληψη των δύο μελών της ομάδας που προέβη σε αυτή την άκρως επικίνδυνη πράξη αποδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης. Μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες συνέβησαν 4 συνολικά περιστατικά εναντίον μελών της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, ενώ στις 19 του μήνα οι κάτοικοι της Χιμάρας είχαν προβεί σε αποκλεισμό της οδού που συνδέει την Χιμάρα με τον Αυλώνα γεγονός που θορύβησε τις αλβανικές Αρχές.

Μετά και το νέο αυτό γεγονός, η κατάσταση στην περιοχή τείνει να μετατραπεί σε μία μόνιμη κατάσταση ανοικτής τρομοκρατίας εναντίον της ελληνικής μειονότητας, από ακραίους αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους, οι οποίοι αν και έχουν καταδικαστεί από την ίδια την αλβανική κυβέρνηση, δεν έτυχαν της ίδιας μεταχείρισης από μερίδα γνωστών υπερευαίσθητων για θέματα μειονοτήτων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελλήνων ακαδημαϊκών, πολιτικών, δημοσιογράφων και άλλων λοιπών ειδικών αναλυτών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr”

Εμείς από την πλευρά μας σας συνιστούμε να μην περιμένετε καμία σοβαρή αντίδραση από την μόνο κατ όνομα Ελληνική κυβέρνηση.
Ούτε φυσικά από τους δήθεν ανθρωπιστές της αριστεράς που πολύ ευχαρίστως τρέχουν να συμπορευτούν με τους ισλαμιστές του Ερντογάν για την Παλαιστίνη αλλά δεν δίνουν δεκάρα για τους Ελληνες Βορειοηπειρώτες.

Παράλληλα,δεν μπορούμε παρά να στηλιτεύσουμε και την εγκληματική απάθεια των περισσότερων νεοελλήνων οι οποίοι δεν αξίζουν τον τίτλο του Ελληνα.
Σε αντίθεση με τους Βορειοηπειρώτες που επί αιώνες έχουν αποδειχτεί θεριά ανήμερα και που κανένα σκυλί δεν κατάφερε να υποτάξει…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: