Εκαναν μουσική σκηνή την Εκκλησιά…

December 13, 2010

Το είδαμε και αυτό…
Η ελίτ της “προοδευτικής Ελλάδας” να κάνει μουσική σκηνή την Εκκλησιά…

Με την άδεια του ανάξιου Ιερώνυμου ο οποίος είναι ο αγαπημένος των ΜΜΕ επειδή ακριβώς ντροπιάζει το ράσο και τον τίτλο του.
Ο αγαπημένος του συστήματος Ιερώνυμος,αυτός που χώρισε το ποίμνιο σε καλούς πιστούς αριστερούς και σε λιγότερο πιστούς δεξιούς,ο λεγόμενος αόρατος αρχιεπίσκοπος,ο πολύ μικρός μπροστά στον αγαπημένο του λαού,Χριστόδουλο…

Με την παρουσία του επίσης ανάξιου Παπούλια ο οποίος θα μείνει στην Ιστορία ως ένας εκ των “δανειστών” του Αντρέα για το “κωλόσπιτο” που έλεγε και ο Γιαννόπουλος.
Ως αυτός που υπέγραψε την άρση του εμπολέμου με την Αλβανία αδιαφορώντας για την τραγική κατάσταση στην οποία εβρίσκοντο οι αδερφοί μας Βορειοηπειρώτες.
Ως αυτός που καταδίκασε νεαρά Ελληνόπουλα πριν καν αποφανθεί η δικαιοσύνη.
Και όταν ακούστηκε το “αθώοι” στην αίθουσα του δικαστηρίου,ο πολιτικάντης Παπούλιας δεν σκέφτηκε να ψελλίσει ούτε ένα συγγνώμη.

Με τον επίσημο “ευαισθητοποιημένο πολίτη-τραγουδιστή” του πασοκ Νταλάρα,ο οποίος φυσικά δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να ξεφτιλίσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα “πουλώντας” ακόμα μια φορά “ανθρωπισμό” και “πολιτισμό”…

Και βεβαίως με τα ΜΑΤ να πιστοποιούν με την παρουσία τους το όλο κλίμα συμφιλίωσης που ήθελε να περάσει η κουστωδία του πολυπολιτισμού και της προόδου.
Μέσα στον Ιερό Ναό η ελίτ να απολαμβάνει το πανηγύρι και έξω τα ΜΑΤ να φροντίζουν να αποκλείουν μετά ξύλου τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.

“Συμφιλίωση” για εσάς χωρίς εσάς…
“Συμφιλίωση” με τους βιαστές σας,με τους δολοφόνους σας.

Η ώρα πέρασε όμως,το πανηγύρι τελείωσε.
Επρεπε οι άνθρωποι να πάνε στα καλά φυλασσόμενα σπίτια τους,στα μέγαρά τους,στις γειτονιές που δεν χρειάζονται μηνύματα συμφιλίωσης.
Εφυγαν υπο τα γιουχαίσματα της γειτονιάς και τις προσπάθειες των ΜΑΤ να μην τσαλακωθεί το προφίλ των υψηλών προσκεκλημένων…

Στον Αγιο Παντελεήμονα έμειναν όμως οι κάτοικοι.
Εμειναν και τα προβλήματα (εκτός κι αν πιστεύεις κι εσύ αναγνώστη ότι το πανηγυράκι αυτό είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα).
Εμειναν και οι Ιερές Εικόνες να θυμούνται την ντροπή και να πιστοποιούν οτι οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι μόνο από φραγγέλιο καταλαβαίνουν !

Advertisements

One Response to “Εκαναν μουσική σκηνή την Εκκλησιά…”

 1. ufo Says:

  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
  Κήρυξαν πόλεµο στους µετανάστες
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

  ΕΛΗΞΑΝ, χάρη στην επέµβαση των δυνάµεων ασφαλείας µε τεθωρακισµένα οχήµατα και ελικόπτερα, οι συγκρούσεις που µαίνονταν σε πάρκο στο Μπουένος Αϊρες, στην Αργεντινή. Το πάρκο κατέλαβαν περίπου 1.000 Βολιβιανοί και Παραγουανοί αφότου εκδιώχθηκαν από παράνοµη παραγκούπολη.

  Στην προσπάθεια να τους διώξουν, οι κάτοικοι οπλισµένοι µε ξύλα και πέτρες επιτέθηκαν στους κατασκηνωτές, µε αποτέλεσµα τρεις µετανάστες να χάσουν τη ζωή τους.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: