Αντί να τους πάρουν στα σπίτια τους…

January 24, 2011

Ωραίοι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές…
Αντί να πάρουν στα σπίτια τους τους λαθρομετανάστες,τους φόρτωσαν (ακόμα μία φορά) στην πλάτη του Ελληνα φορολογούμενου μετατρέποντας σε ξενοδοχείο τριτοκοσμικών τη Νομική σχολή Αθηνών!
300 λαθρομετανάστες στεγάζονται πλέον με το “έτσι θέλω” σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός !
Αλήθεια,μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο στην Ουγκάντα ; Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε …
Μπορεί λοιπόν να μην βρίσκεται ούτε ενα ελληνικό πανεπιστήμιο μέσα στα 200 καλύτερα του κόσμου αλλά πάμε στοίχημα ότι τουλάχιστον η νομική θα κατακτήσει επάξια μία θέση στις 20 καλύτερες χαβούζες παγκοσμίως.
Και η ειρωνία είναι ότι οι ίδιοι που μετατρέπουν σε τριτοκοσμικά ξενοδοχεία τα ιδρύματα που πληρώνει ο λαός για να σπουδάζουν τα παιδιά του,θα “διαμαρτύρονται” για την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας…
Ο λογαριασμός στα κορόιδα παρακαλώ…

Advertisements

One Response to “Αντί να τους πάρουν στα σπίτια τους…”

 1. tritos Says:

  Η σωστή ενέργεια είναι πλέον να γίνει και ένας φράχτης και γύρω από τη Νομική Σχολή, με πόρτες που να ανοίγουν με ηλεκτρονικό face control. Να έχουν καταχωρηθεί τα μάτια των εγγεγραμμένων φοιτητών και όταν ο φοιτητής που θα μπαίνει στην πόρτα κουβούκλιο για αυτοματοποιημένο έλεγχο προτού μπεί, θα του γίνεται έλεγχος και αν το μηχάνημα διαπιστώνει ότι τα μάτια είναι μάτια εγγεγραμμένου φοιτητή, θα του επιτρέπεται η είσοδος, διαφορετικά να του ρίχνει ένα σπρέϋ πιπεριού. Το ίδιο θα γίνεται και στα αποχωρητήρια της Νομικής.

  Έτσι θα διασφαλίζεται και το πανεπιστημιακό άσυλο, χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας και παράλληλα δεν θα μπαίνουν έτσι εύκολα οι λαθρομετανάστες στη Νομική Σχολή.

  Βεβαίως, επειδή δεν έχει όρια η φιλευσπλαχνία των οπαδών του ΣΥΝ, όταν υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις, οι εμπλεκόμενοι φοιτητές του, με αίσθημα ευθύνης θα υποβάλλονται σε εγχείρηση κερατοειδούς για να τους δανείσουν στους λαθρομετανάστες να μπαινοβγαίνουν με τον τρόπο αυτό ανεμπόδιστα στη Νομική Σχολή.

  Επόμενοι στόχοι τους οποίους ίσως να σκέφτεται να γεμίσει με λαθρομετανάστες ο ΣΥΝ:

  – Όλα τα υπόλοιπα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

  – Το Θωρηκτό Αβέρωφ, με τη συνοδεία πορνομοντέλου, για να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και στη συνέχεια να παραμείνουν εκεί μέχρι να δικαιωθούν.

  – Η Ακαδημία Αθηνών.

  – Τα κεντρικά Γραφεία του ΙΚΑ

  – (Τα Γραφεία της οδού Κουμουνδούρου, δεν είναι διαθέσιμα επειδή βάφονται)

  – Το Πολεμικό Μουσείο.

  – Ο Ναύσταθμος του Πολεμικού Ναυτικού.

  – Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

  – Ο Εθνικός Κήπος (θα εκδιωχθούν οι πάπιες από τα κλουβιά στα οποία έχουν εγκλειστεί εδώ και 4 χρόνια λόγω φόβου της γρίππης των πτηνών και θα ξαναδοθούν στις λιμνούλες, όπου συνήθιζαν γέροι και παιδιά και τους πετούσαν ψωμί από κουλούρι, ενώ οι λαθρομετανάστες θα μπούν στα κλουβιά ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ 1-2-3-4 – ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ 5-6-7)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: