Ζητείται λύση…

January 27, 2011

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία,θεσμοί κόμματα και πολιτές,παρακαλούν θερμά τους κύριους λαθρομετανάστες να δείξουν λίγη κατανόηση.
Χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια που κατέβαλλε ο ΛΑ.Ο.Σ ώστε να βρεθεί λύση και να μην εξαντληθεί η υπομονή των λαθρομεταναστών που μας έκαναν την τιμή να παραβιάσουν τους ελληνικούς νόμους :

«ο ΛΑΟΣ επικοινώνησε με όλα τα μεγάλα κεντρικά ξενοδοχεία πολυτελείας των Αθηνών, προκειμένου να διατεθούν 270 σουίτες για τους προσωρινούς “ενοίκους” της Νομικής Σχολής».

«Δυστυχώς», συμπληρώνεται, «ελεύθερες είναι μόλις 21. Παρακαλούμε τους υψηλούς προσκεκλημένους του ΣΥΡΙΖΑ να καταδεχτούν απλά δωμάτια με πρωινό και καθημερινή πλήρη εξυπηρέτηση».

Εμείς,ως Ελληνες πολίτες,ελπίζουμε πλέον στη μεγαθυμία των λαθρομετανστών.
Ελπίζουμε στο αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων τους με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς για το πρωινό που επιθυμούν στο νέο μόνιμο κατάλυμα της αρεσκείας τους στο κέντρο των Αθηνών.

Υγ : εννοείται ότι στο χρεωκοπημένο μεταπολιτευτικό αριστερίστικο κρατίδιο,δεν γίνεται καν λόγος για σύλληψη και απέλαση των παρανόμων μεταναστών.
Δεν περιμένουμε φυσικά να ιδρώσουν τα αυτιά των εκπροσώπων του κράτους από την ειρωνική και απολύτως πετυχημένη ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: